WORKSHOPS(DUTCH)

De beste manier om beter te worden in fotografie? Fotograferen! Je wordt beter in fotografie wanneer je oefent en comfortabel wordt in het gebruiken van je camera. Maar soms is oefenen alleen niet genoeg: soms heb je een extra paar ogen nodig om met je mee te kijken of om je feedback te geven. 

Een goede coach voor je fotografie vinden is niet makkelijk. Je moet iemand kiezen die de juiste kennis heeft maar die ook communiceert op een manier wat voor jou prettig is. Ik heb aan verschillende workshops deelgenomen en sommige workshops vond ik erg leuk en leerzaam, andere niet. Om die reden heb ik ook lang gewacht voordat ik ben begonnen met het geven van workshops, ik neem het erg serieus en je moet wel weten wat je doet als je anderen wilt coachen in fotografie. 

Tijdens de straatfotografie workshop gaan we de straat op en behandelen we gaandeweg verschillende thema’s en situaties. Iedere deelnemer kan op zijn/haar eigen niveau fotograferen. Er is veel tijd om lekker te fotograferen en je zal naar huis gaan met onverwachte creatieve foto’s, en vooral met nieuwe inspiratie en motivatie!

Je kan je hieronder inschrijven!

Over de workshop: 
– Locatie: Amsterdam of Rotterdam
– Tijd: van 13:00 tot 17:00 
– Gear: Elke camera is prima (als je de instellingen maar kan aanpassen)
– Onderwerpen: Jagen en Vissen (tactieken), lijnen en compositie, straatportretten, licht en beweging en meer!
– Investering: 95,- Euro
– Language: Dutch

Extra info:

Max. 12 deelnemers

Niveau: Beginner tot gevorderde (basiskennis sluitertijd, diafragma en ISO vereist)

BESCHIKBARE WORKSHOPS: